Natuurpraktijk Maxime
Gezondheid op maat
 

Holistische therapie

Holistische therapie kan enorm helpen om uw lichaam en geest weer in balans te krijgen. Graag sta ik voor u klaar met een gepaste holistische behandeling; ik ben erkend holistisch therapeut. Een disbalans tussen lichaam en geest uit zich in lichamelijke en geestelijke klachten. Met mijn hulp wordt het zelfherstellende vermogen van uw lichaam gestimuleerd, wat leidt tot bewustwording, inzicht, ontwikkeling en innerlijke groei. Emoties, gevoelens en onverwerkte ervaringen komen dan los en kunnen aangepakt worden. Als holistisch leefstijlcoach kan ik cliënten helpen met chronische en emotionele klachten, maar ook met hoog gevoeligheid.


Een Reiki behandeling


Reiki is onderdeel van de holistische leefstijl coaching en kan bestaan uit één of meerdere sessies. Reiki is een Japans woord en staat voor de universele levensenergie die zich overal om ons heen bevindt. Als erkend Reiki coach geef ik deze energie door middels een handoplegging. In verbinding staan met uzelf, dat is waar de behandeling voor zorgt. Het is een middel dat u helpt diep te ontspannen, gezonder te voelen en bewuster te leven. Tevens helpt het met:
• Het verlichten van pijn
• Beter slapen
• De ondersteuning van letsel
• Het in balans raken van uzelf, uw geestelijke en emotionele gesteldheid
• Rust en energie geven
• Vermindering van klachten


Coaching met behulp van Reiki

Elke sessie duurt een uur. Tijdens de behandeling ligt u met kleren aan op een behandeltafel of zit u in een stoel. Ik houd mijn handen zowel op als vlak boven uw lichaam, om te kijken waar de disbalans zit. Ook kan ik gebruikmaken van edelstenen. Het doorgeven van Reiki energie kan worden gevoeld als warm, koud, tintelingen, trillingen, ontspanning, moeheid, zwaarte of soms zelfs helemaal niets. De klacht kan soms verergeren na een eerste behandeling, maar dat is van tijdelijke aard en geen reden voor zorgen. Het is van belang om na afloop veel rust te nemen en water te drinken, aangezien de behandeling nog wel een paar dagen door werkt.


Maak een afspraak

Voor holistische therapie kunt u contact met mij opnemen. Middels het contactformulier op deze website kunt u vrijblijvend een bericht achterlaten. Ook kunt u mij mailen of even bellen naar 06-43670645. Ik sta u graag te woord!

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info